Наукова конференція в Київському державному інституті культури ім. О.Є. Корнійчука. (Відзначення 40-річчя возз’єднання західноукраїнських земель з Радянського Україною у складі Союзу РСР) - ПОЗІНА , О.С. (Український історичний журнал, 1980)
.