ПАНЧУК М.І. У полум’ї класових битв: (Про боротьбу КПЗУ за інтерн. згуртування західноукр. трудящих проти буржуазного націоналізму). – К.: Політвидав України, 1979. – 213 с. - ДОБРЕЦОВА, В.В.; ПЛАКСІЙ , М.І. (Український історичний журнал, 1980)
.