ЛИТВИН М. Українсько-польська війна 1918-1919 рр.: (Нові погляди на старі проблеми) - Малик, Я. Й.; Киричук, Ю. А. (Український історичний журнал, 1999)
ЛИТВИН М. Українсько-польська війна 1918-1919 рр.: (Нові погляди на старі проблеми). - Л., 1998. - 478 с. / Я.Й., Киричук Ю.А. Малик. - C. 135-139.