Комуністи на чолі боротьби трудящих за возз’єднання західноукраїнських земель в єдиній Радянській державі. (40-річчя возз’єднання західноукраїнських земель з Радянською Україною у складі Союзу РСР: (Матеріали респ. наук. сесії у м. Києві 26 жовт. 1979 p.) - Юрчук , В.І. (Український історичний журнал, 1979)
.