Васюта І.К. Соціально-економічні відносини на селі Західної України до возз’єднання (1918–1939). – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1978. – 192 с. - ІВАСЮТА , М.К.; НИЗОВИЙ , Д.Д. (Український історичний журнал, 1979)
.