Зустріч колективу Інституту історії АН УРСР із заступником директора інституту загальної історії AН CPCP, членом-кореспондентом АН СРСР А.А. Іскандеровим (Відзначення 325-річчя возз’єднання України з Росією) - ХВОРОСТЯНИЙ , І.М. (Український історичний журнал, 1979)
.