Великий Жовтень у працях, опублікованих на Україні: Покажч. літ., 1967–1976 рр. /Р.С. Жданова, Є.М. Скляренко. – К.: Наук. думка, 1978. – 185 с. - КАЛИТА , В.Д. (Український історичний журнал, 1979)
.