ЛИТВИНЕНКО В.Ф. КПРС – вихователь комуністичної ідейності молоді: З досвіду діяльності парторганізацій України. – К.: Вища шк.. Вид-во при Київ. ун-ті, 1978. – 160 с. - ГОРДІЄНКО, Л.М.; ПАНЧУК , М.І. (Український історичний журнал, 1979)
.