У братній сім’ї народів Радянського Союзу: (До виходу в світ книги члена Політбюро ЦК КПРС, першого секретаря ЦК Компартії України товариша В.В. Щербицького "Советская Украина") - ЮРЧУК , В.І. (Український історичний журнал, 1978)
.