Кравченко В.В. Нариси з української історіографії епохи національного відродження (друга половина ХVІІІ — середина ХІХ ст.) - Киян, О. І. (Український історичний журнал, 2025)
Кравченко В.В. Нариси з української історіографії епохи національного відродження (друга половина ХVІІІ — середина ХІХ ст.). — Х.: Основа, 1996. — 376 с.