Національно-культурне життя етнічних меншостей України (20-30-ті роки): коренізація і денаціоналізація - Якубова, Л. Д. (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1998. — № 6.