Рибак І.В. Соціальна інфраструктура українського села: зміни, труднощі, проблеми (20 — початок 90-х рр. ХХ ст.). — К.: Рідний край, 1997. — 164 с. - Кукурудзяк, М. Г.; Степанков, В. С. (Український історичний журнал, 2025)
Рибак І.В. Соціальна інфраструктура українського села: зміни, труднощі, проблеми (20 — початок 90-х рр. ХХ ст.). — К.: Рідний край, 1997. — 164 с.