Стороженко І.С. Богдан Хмельницький і воєнне мистецтво у визвольній війні українського народу середини ХVІІ ст. Книга перша: воєнні дії 1648-1652 рр. - Цибульський, В. І. (Український історичний журнал, 2025)
Стороженко І.С. Богдан Хмельницький і воєнне мистецтво у визвольній війні українського народу середини ХVІІ ст. Книга перша: воєнні дії 1648-1652 рр. — Д.: Вид-во ДДУ, 1996. — 320 с.