Кірсенко М. Чеські землі в міжнародних відносинах Центральної Європи 1918—1920 років - Крапівін, О. В.; Іващенко, К. В.; Євсеєнко, І. В. (Український історичний журнал, 2025)
Кірсенко М. Чеські землі в міжнародних відносинах Центральної Європи 1918—1920 років. — К., 1997. — 335 с.