Сас П.М. Політична культура українського суспільства (кінець ХVІ — перша половина ХVІІ ст.) - Мицик, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
Сас П.М. Політична культура українського суспільства (кінець ХVІ — перша половина ХVІІ ст.). — К., 1998. — 295 с.