Данилюк Д. Історія Закарпаття в біографіях і портретах (з давніх часів до початку ХХ ст.) - Віднянський, С. В.; Олашин, М. В. (Український історичний журнал, 2025)
Данилюк Д. Історія Закарпаття в біографіях і портретах (з давніх часів до початку ХХ ст.). — Ужгород: Ужгородський держ. ун-т, 1997. — 289 с.