Головченко В. Від «Самостійної України» до Союзу визволення України: Нариси з історії української соціал-демократії початку ХХ ст. - Сарбей, В. Г. (Український історичний журнал, 2025)
Головченко В. Від «Самостійної України» до Союзу визволення України: Нариси з історії української соціал-демократії початку ХХ ст. — Харків: Майдан, 1996. — 190 с.