Українська Центральна Рада. Документи і матеріли. У двох томах. Том 2: 10 грудня 1917 р. - Солдатенко, В. Ф. (Український історичний журнал, 2025)
Українська Центральна Рада. Документи і матеріли. У двох томах. Том 2: 10 грудня 1917 р. — 29 квітня 1918 р. — К.: Наук. думка, 1997. — 424 с..