Єврейська історія і культура в Україні - Феллер, М. Д. (Український історичний журнал, 2025)
Під такою назвою вийшли у Києві в 1994, 1995, 1996 pp. три книжки обсягом по 11—12 друкованих аркушів. Це матеріали однойменних кон ференцій. Нині до друку готують четвертий випуск. У кожній книжці міститься 50—60 матеріалів, поданих за алфавітом прізвищ авторів. Тре тій випуск поділено на тематичні розділи. Далі розглядаємо видані мате ріали за тематикою.