Студії з архівної справи та документознавства. Т. 1. - Кульчицький, С. В. (Український історичний журнал, 2025)
Студії з архівної справи та документознавства. Т. 1. — К.: Укр. держ. наук.-дослідний ін-т архівної справи та документознавства, 1996. — 166 с.