Звитяга і жертовність: українці на фронтах другої світової війни - Реєнт, О. П. (Український історичний журнал, 2025)
Муковський І.Т., Лисенко О.Є. Звитяга і жертовність: українці на фронтах другої світової війни / За ред. В.Д.Конашевича. — К.: Пошуково-видавниче агенство “Книга Пам'яті України”, 1997. — 563 с.