Новітнє турецьке видання про Україну: Огляд видання - Морква, Валерій (Український історичний журнал, 2025)
Огляд видання: İsmail Aydıngün etc. (Eds.). Ukrayna. Ankara: Atatürk Araştırma Merkezi, 2024. 792 s.