В.І. Ленін – організатор і керівник захисту та зміцнення Радянської влади (березень–листопад 1919 р.): (До виходу сьомого тому "Біографічної хроніки В.І. Леніна") - МЕЛЬНИЧЕНКО , В.Ю. (Український історичний журнал, 2025)
.