Міжнародна наукова конференція “Соціально-економічні та етнополітичні зміни в країнах Центральної та Південно-Східної Європи ( друга половина 80-х - перша половина 90-х років ХХ ст.) - Король, І. Ф.; Ганус, С. В. (Український історичний журнал, 2025)
.