Богачевська-Хомяк М. Білим по білому. Жінки в громадському житті України. 1884-1939 - Кульчицький, С. В. (Український історичний журнал, 2025)
Богачевська-Хомяк М. Білим по білому. Жінки в громадському житті України. 1884-1939. — К.: Либідь, 1995. — 424 с.