І. М. Кулинич, Н. В. Кривець. Нариси з історії німецьких колоній в Україні - Зав'ялов, А. С. (Український історичний журнал, 2025)
І. М. Кулинич, Н. В. Кривець. Нариси з історії німецьких колоній в Україні. Київ: Інститут історії України НАНУ. — 272 с.