Листування М. С. Грушевського й О. О. Шахматова (Закінчення): 130-річчя від дня народження М. С. Грушевського - Макаров, В. І. (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1996. — № 5.