Українсько-словацький науково-практичний семінар «З історії та сучасного розвитку національних меншин в Україні й Словаччині: проблеми і шляхи досягнення національної злагоди» - Вовканич, І. І.; Мадіссон, О. В. (Український історичний журнал, 2025)
.