А. Д. Бачинський. Січ Задунайська. 1775—1828: історико-документальний нарис - Водотика, С. Г.; Хмарський, В. М. (Український історичний журнал, 2025)
А. Д. Бачинський. Січ Задунайська. 1775—1828: історико-документальний нарис. Одеса: МП Гермес, 1994. — 123 с.