Давня історія України - Котляр, М. Ф. (Український історичний журнал, 2025)
Давня історія України. В 2-х кн. Кер. авт. кол. П. П. Толочко. К.: Вид-во "Либідь". — Кн. 1. — 1994. — 237 с.; Кн. 2. — 1995. — 222 с.