Г. Д. Казьмирчук. Декабристоведение: итоги и проблемы. 1917–1993 гг. - Бойко, М. К.; Сілкін, А. В. (Український історичний журнал, 2025)
Г. Д. Казьмирчук. Декабристоведение: итоги и проблемы. 1917–1993 гг. Киев. ун-т им. Тараса Шевченка, 1993. — 114 с.