О. Оглоблин. Студії з історії України - Ясь, О. В. (Український історичний журнал, 2025)
О. Оглоблин. Студії з історії України. Статті і джерельні матеріали. За ред. Л. Винара. Нью-Йорк; Київ; Торонто: УІТ; Історична секція УВАН у США, 1995. — XLVII. 419 с.