О. В. Сухобоков. Дніпровське лісостепове Лівобережжя у VIII—XIII ст. - Приходнюк, О. М. (Український історичний журнал, 2025)
О. В. Сухобоков. ДНІПРОВСЬКЕ ЛІСОСТЕПОВЕ ЛІВОБЕРЕЖЖЯ У VIII—XIII ст. К.: Наукова думка, 1992. — 215 с.