С. В. Петлюра. Вибрані твори та документи; Він – з когорти вождів - Шаповал, Ю. І. (Український історичний журнал, 2025)
Петлюра С. В. ВИБРАНІ ТВОРИ ТА ДОКУМЕНТИ. — К., Фірма "Довіра", 1994. — 271 с.; ВІН — З КОГОРТИ ВОЖДІВ (Кращі конкурсні праці про дореволюційну діяльність Симона Петлюри). К.: Дніпро, 1994. —151 с.