Еволюція суспільно-політичних поглядів В. К. Винниченка в добу української революції (Закінчення): Новий погляд на проблему - Солдатенко, В. Ф. (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1994. — № 6.