А. Чубінський. Боротьба за східні кордони Польщі в 1918–1921 рр. - Зашкільняк, Л. О.; Макарчук, С. А. (Український історичний журнал, 2025)
Чубінський А. БОРОТЬБА ЗА СХІДНІ КОРДОНИ ПОЛЬЩІ В 1918—1921 рр. Ополе, 1993. — 314 с.