Б. Ковріг. Із стін і мостів. Сполучені Штати та Східна Європа - Брусиловська, О. І. (Український історичний журнал, 2025)
Беннет Ковріг. ІЗ СТІН І МОСТІВ. СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ ТА СХІДНА ЄВРОПА. Нью-Йорк — Лондон. Вид-во Нью-Йоркського ун-ту, 1991. — 425 с.