Теоретичні проблеми вітчизняної історії, історіографії та джерелознавства - Санцевич, А. В. (Український історичний журнал, 2025)
ТЕОРЕТИЧНІ ПРОБЛЕМИ ВІТЧИЗНЯНОЇ ІСТОРІЇ, ІСТОРІОГРАФІЇ ТА ДЖЕРЕЛОЗНАВСТВА. За ред. Ю. М. Алексєєва. — К.: Вища шк., 1993. — 187 с.