Міжнародна наукова конференція на тему "Товариство "Просвіта" і західноукраїнське національне відродження в контексті культурно-політичного розвитку народів Австро-Угорщини" - Стеблій, Ф. І.; Пашук, В. С. (Український історичний журнал, 2025)
.