Заснування та діяльність Українського вільного університету – першої української високої школи за кордоном (1921–1945 pp.) (Продовження): Українці за рубежем - Віднянський, С. В. (Український історичний журнал, 2025)
Продовження. Початок див.: Укр. іст. журн. — 1993. — № 11—12.