Етнонаціональний розвиток України. Терміни, визначення, персоналії - Солодько, В. О.; Полонинчук, М. М. (Український історичний журнал, 2025)
ЕТНОНАЦІОНАЛЬНИЙ РОЗВИТОК УКРАЇНИ. ТЕРМІНИ, ВИЗНАЧЕННЯ, ПЕРСОНАЛІЇ / Відп. редактори Ю. І. Римаренко, І. Ф. Курас. — К., 1993. — 800 с.