Науковий збірник Українського вільного університету. Ювілейне видання з приводу 70-ліття УВУ - Злупко, С. М. (Український історичний журнал, 2025)
НАУКОВИЙ ЗБІРНИК УКРАЇНСЬКОГО ВІЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ. Ювілейне видання з приводу 70-ліття УВУ. — Мюнхен, 1992. — 376 с.