Люди серед людей - Сокирянська P. М. (Український історичний журнал, 2025)
Ці нариси — про реальних людей і реальні події, що мали місце в часи німецької окупації України. Автор прагне показати в них гуманізм українців, представників інших національностей, які, ризикуючи життям, рятували євреїв. Адже й сьогодні нам так потрібні милосердя, любов, так потрібна злагода.