Міжнародна наукова конференція «Голокост галицького єврейства – проблеми історії, політики, моралі» (до 50-річчя ліквідації Янівського концтабору у Львові) - Мирський, Р. Я.; Рабинович, П. М. (Український історичний журнал, 2025)
.