Ю. І. Шаповал. Україна 20-х – 50-х років: сторінки ненаписаної історії - Мейс, Дж. (Український історичний журнал, 2025)
Ю. І. Шаповал. УКРАЇНА 20—50-років: СТОРІНКИ НЕНАПИСАНОЇ ІСТОРІЇ. К.: Наукова думка, 1993. —350 с.