Г. Ю. Храбан. Спалах гніву народного (антифеодальне, народно-визвольне повстання на Правобережній Україні у 1768–1769 pp.) - Коваль, А. У. (Український історичний журнал, 2025)
Г. Ю. Храбан. Спалах гніву народного (антифеодальне, народно-визвольне повстання на Правобережній Україні у 1768—1769 pp.). К.: Вид-во при Київ. ун-ті, 1989. — 176 с.