Виступ полуботківців у 1917 р. (Закінчення): Маловідомі сторінки історії - Солдатенко, В. Ф.; Солдатенко, І. В. (Український історичний журнал, 2025)
Закінчення. Поч. див.: Укр. іст. журн. — 1992. — № 4—5.