В. К. Баран. Україна після Сталіна: нарис історії. 1953–1985 рр. - Гордієнко, П. Л. (Український історичний журнал, 2025)
В. К. Баран. Україна після Сталіна: нарис історії. 1953–1985 рр. Львів: МП "Свобода", 1992. - 124 с.