В. С. Степанков. Антифеодальна боротьба в роки Визвольної війни та її вплив на формування Української держави (1648–1654) - Мицик, Ю. А. (Український історичний журнал, 2025)
В. С. Степанков. Антифеодальна боротьба в роки Визвольної війни та її вплив на формування Української держави (1648—1654). Львів: Світ, 1991. — 195 с.