М. О. Багмет. Молодь і відродження національної самосвідомості - Федьков, І. І.; Шкварець, В. П. (Український історичний журнал, 2025)
М. О. Багмет. МОЛОДЬ І ВІДРОДЖЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ САМОСВІДОМОСТІ. К.: ЛИБІДЬ, 1922. — 166 с.